Постоянные читатели

вторник, 27 марта 2018 г.

Подарунок першачкам

Усі учні перших класів, які навчатимуться з 1 вересня 2018 року, безкоштовно отримають набори LEGO. Відповідний Меморандум про взаєморозуміння було підписано між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation.
Планується, що набори LEGO допоможуть впроваджувати ігрові та діяльнісні методи навчання в освітній процес.
Підписаний меморандум передбачає, що The LEGO Foundation безкоштовно забезпечить наборами усі перші класи протягом 2018-2019 року. Також компанія допоможе педагогам опанувати методики для ефективного використання конструкторів у навчанні.
«Це один із наймасштабніших проектів The LEGO Foundation зараз. Ми віримо, що завдяки цій співпраці ми зможемо підтримати зміни, які відбуваються в початковій школі в межах реформи освіти. Ми цінуємо партнерство з Україною і сподіваємося, що ця співпраця допоможе дітям розвивати уміння та навички, що забезпечать у майбутньому здатність особистості успішно навчатися», – зазначив віце-президент The LEGO Foundation Каспер Оттоссон Канструп.
Перша вантажівка з безкоштовними наборами LEGO для 100 шкіл, що пілотують новий Держстандарт за реформою Нова українська школа вже виїхала з Данії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

сайт школи